Agenda

  Algemene Leden Vergadering
  Zaterdag, 30. Maart 2019, 10:30am - 02:00pm
  Hits : 184
  door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Algemene Leden Vergadering

  Het bestuur nodigt alle leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de NVAV. Deze vergadering zal, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, worden gehouden op zaterdag 30 maart 2019 in de Pionier Hangaar, Maraboeweg 12 op de Luchthaven Lelystad.

  De zaal is open vanaf 11:00 LT en de vergadering zelf vangt aan om 11:30 u precies. Er is een lunchpauze tussen 13:00 en 14:00 waarbij voor een lunch zal worden gezorgd.

  Ongeveer tien dagen voor deze ALV zullen de agenda en de jaarverslagen van 2018 beschikbaar zijn op de NVAV website, maar we willen u alvast attenderen op het volgende punt:

  Bestuursverkiezing: statutair treden er vier bestuursleden af omdat hun termijn afloopt:

  1. René Bubberman (voorzitter NVAV).
  2. Bart Karhof (voorzitter commissie Evenementen)
  3. Joop Sint Jago (voorzitter commissie Vliegzaken)
  4. Rob van Overbeeke (Ledenadministratie).

  René en Bart zijn beiden niet herkiesbaar, Joop en Rob zijn herkiesbaar. Het bestuur hoopt van harte dat er leden opstaan om de taken van René en Bart op zich te nemen, zoals de huidige bestuursleden dit ook met plezier en voldoening hebben gedaan.

  Art. 3.4 van het Huishoudelijk Reglement geeft aan: kandidaten voor een verkiezing van het bestuur worden door het bestuur, dan wel door tenminste twee leden schriftelijk voorgedragen. De kandidaatstellingen dienen voor de aanvang van de algemene ledenvergadering bij de secretaris te worden ingediend (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

  Attentie! In verband met de catering en faciliteiten dienen de leden, die deze ALV willen gaan bijwonen, zich uiterlijk 23 maart 2019 per email aan te melden bij de secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden kan daar ook.

  Het bestuur ziet uit naar enthousiaste kandidaten en een grote opkomst!

  Met vriendelijke groet, namens het hele NVAV bestuur,

  Frans Diepeveen,

  Secretaris NVAV

   

  Locatie Pionierhangaar, Lelystad